ΦΟΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ το θύμα - Στήνουν το παζλ οι Αρχές

ΦΟΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ το θύμα - Στήνουν το παζλ οι Αρχές

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (4/1) στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε έξω από ίντερνετ καφέ, στο οποίο το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα. Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ένας άγνωστος άντρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι με τρεις σφαίρες και τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' της δολοφονίας προηγήθηκε συμπλοκή στην οποία μετείχαν τρία άτομα. Το θύμα φέρεται να είναι Ελληνας, και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο ιδιοκτήτης της λέσχης.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE