ΦΟΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ το θύμα - Στήνουν το παζλ οι Αρχές

ΦΟΝΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ το θύμα - Στήνουν το παζλ οι Αρχές

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (4/1) στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε έξω από ίντερνετ καφέ, στο οποίο το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα. Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ένας άγνωστος άντρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι με τρεις σφαίρες και τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' της δολοφονίας προηγήθηκε συμπλοκή στην οποία μετείχαν τρία άτομα. Το θύμα φέρεται να είναι Ελληνας, και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο ιδιοκτήτης της λέσχης.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE