Με χαλλούμι υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Τουρισμού

Με χαλλούμι υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Τουρισμού

Με κυπριακό πρόγευμα και χαλλούμι υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους σε πρόγευμα εργασίας ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος.

 

Ο τομέας του τουρισμού είναι πολύ ευαίσθητος σημείωσε τη Δευτέρα μιλώντας σε πρόγευμα εργασίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο νέος Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

O κ. Περδίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το Υφυπουργείο έχει πάρα πολλή δουλειά» και πρόσθεσε ότι τον επόμενο μήνα θα επικεντρωθεί σε επαφές και συναντήσεις με όλους τους φορείς στον τομέα του τουρισμού για να ακούσει τις απόψεις τους.

Αφού επεσήμανε ότι ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για το ΑΕΠ της Κύπρου, σημείωσε ότι πρόκειται για «πολύ ευαίσθητο» τομέα και ότι πολύ εύκολα μπορούν να λάβουν διαστάσεις γεγονότα τα οποία να προκαλέσουν ζημιά στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE