Δύο μικρά παιδιά απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Δύο μικρά παιδιά απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Δύο μικρά παιδιά απεγκλώβισαν πυροσβέστες, το πρωί, από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, στην κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, τα δύο παιδιά ήταν μόνα τους στο διαμέρισμα της οδού Αναγνωσταρά και τρομαγμένα, ενώ φαίνονταν καλά στην υγεία τους. Για προληπτικούς λόγους, πάντως, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE