Έτρεχε η Πυροσβεστική το Σαββατοκυρίακο - Μεγάλος αριθμός κλήσεων για βοήθεια

Έτρεχε η Πυροσβεστική το Σαββατοκυρίακο - Μεγάλος αριθμός κλήσεων για βοήθεια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06:00 της 11ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07:00 της 14ης  Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 72 κλήσεις για βοήθεια, 36 πυρκαγιές, 34 ειδικές εξυπηρετήσεις και σε δύο ψευδείς κλήσεις

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 13ης Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 07:00 της 14ης  Ιανουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, οκτώ πυρκαγιές και σε δεκαέξι ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 21:49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στέγη διώροφης κατοικίας στην οδό Περικλέους, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με τρία πυροσβεστικά οχήματα και υδραυλική πλατφόρμα, και η ώρα 23:05 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.  Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ξύλινη οροφή της κατοικίας και περιορίστηκε εκεί χωρίς να επεκταθεί στην υπόλοιπη κατοικία και χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση μέρους των κεραμιδιών της ξύλινης οροφής. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από προβληματική κατασκευή στην  καπνοδόχο  τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.