ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήθελε να έχει δωρεάν καύσιμα ο 44χρονος αλλά κατέληξε στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήθελε να έχει δωρεάν καύσιμα ο 44χρονος αλλά κατέληξε στο κελί

Στη σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (13/1) η Αστυνομία στην Λάρνακα, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής πετρελαίου από αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο 44χρονος Ελληνοκύπριος, φέρεται να είχε καταφέρει να κλέψει μέρος από τα καύσιμα 3 ή 4 οχημάτων.

Εντός της ημέρας, Δευτέρα 14/1 ο Ελληνοκύπριος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για αίτημα προσωποκράτησης του.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE