Ενώπιον του Ανωτάτου οι καταγγελίες Ν.Κληρίδη για διαπλοκή στο Δικαστικό Σώμα

Ενώπιον του Ανωτάτου οι καταγγελίες Ν.Κληρίδη για διαπλοκή στο Δικαστικό Σώμα

Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα (14/1), η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου για να εξετάσει τις εξελίξεις στον τομέα της δικαισούνης.

Μετά την εξασέλιδη επιστολή του Νίκου Κληρίδη για συγγενικές και εργασιακές σχέσεις δικαστών με το δικηγορικό γραφείο Χρυσαφίνης και Πολυβίου, το οποίο εκπροσωπεί την Τράπεζα Κύπρου, η Ολομέλεια Ανωτάτου θα εξετάσει το θέμα. 

Σχεδόν τα μισά από τα 13 μέλη του Ανωτάτου κατονομάζονται στην επιστολή Κληρίδη για τις σχέσεις, που φέρονται να έχουν με το συγκεκριμένο γραφείο, ενώ για τον Πρόεδρό του υποστηρίζεται ότι αγωγές μελών της οικογένειάς του για αξιόγραφα, διευθετήθηκαν χωρίς να δικαστούν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE