ΕΚΕΙ ο Τραμετσάνι και όχι μόνος! Σημειώνει και ξεκινά δουλειά για τον επόμενο αντίπαλο

ΕΚΕΙ ο Τραμετσάνι και όχι μόνος! Σημειώνει και ξεκινά δουλειά για τον επόμενο αντίπαλο

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, μαζί με τον βοηθό προπονητή, Γιώργο Κωστή, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή, Ντομένικο Τέτι είναι στο «Αμμόχωστος», όπως έδειξε ο φακός της Cytavision, παρακολουθώντας τον αγώνα Αλκή Ορόκλινη – ΑΕΛ, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ παίρνει σημειώσεις για την ΑΕΛ, μιας και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE