Το κτύπημα στην… καρδιά και έστειλε φιλάκια!

Το κτύπημα στην… καρδιά και έστειλε φιλάκια!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα, στο 27ο λεπτό με αριστοτεχνικό απευθείας κτύπημα φάουλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη έκανε το 0-2.

Το πανηγύρισε έξαλλα τρέχοντας μπροστά από την κερκίδα των φιλάθλων που βρίσκονται μέσα στη βροχή οι φίλοι υποστηρικτές της ΑΕΛ κτυπώντας το σώμα του προς το μέρος της καρδιάς όπου είναι το σήμα της Λεμεσιανής ομάδας, ενώ ακολούθως βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Cytavision όπου έστελνε φιλάκια.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.