ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ήταν προμελετημένoς ο φόνος -Πρόεκυψε διαφωνία και τον καταδίωξε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ήταν προμελετημένoς ο φόνος -Πρόεκυψε διαφωνία και τον καταδίωξε

Χωρίς προμελέτη από τους δράστες διαπράχθηκε ο φόνος του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ από τη Δορά της Λεμεσού, που βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του τη  Δευτέρα (14/01) το απόγευμα, στην περιοχή Αγίου Σύλα σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.


Σύμφωνα με το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι ανακριτές της υποθέσης, ο 44χρονος «Ρώσος» βρισκόταν στο σημείο για να συναντηθεί με τον δράστη ή τους δράστες και προέκυψε διαφωνία που οδήγησε αρχικά στην αποχώρηση του θύματος με το αυτοκίνητό του και εν συνέχεια στην καταδίωξή του από τον δράστη.
Αυτός ο τσακωμός μεταξύ του θύματος και του δράστη, πιθανόν να προέκυψε και πριν τη συνάντηση θύματος και δράστη. 

Ο δράστης ή οι δράστες ανέκοψαν τον 44χρονο, ο οποίος πυροβολήθηκε με κοντό κανό κυνηγετικό και εν συνέχεια το αυτοκίνητό του κατέληξε ακυβέρνητο στο σημείο όπου εντοπίστηκε, σε Δένδρο εντός παρακείμενου χωραφιού.
 
 
Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η περιοχή που διερευνά η Αστυνομία για τη υπόθεση της δολοφονίας, ενώ στην πράσινη κουκκίδα είναι το σημείο που βρέθηκε το όχημα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE