Η Μέγκι Ντρίο λάτρεψε τον Εφραίμ – Η αντίδραση της Αριστοτέλους – VIDEO

Η Μέγκι Ντρίο λάτρεψε τον Εφραίμ – Η αντίδραση της Αριστοτέλους – VIDEO

«Η Μέγκι Ντρίο υποσχέθηκε στην Αριστοτέλους ότι δεν τρέχει τίποτα με τον Εφραίμ, ούτε και θα τρέξει».

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά τη συνέντευξη στην παίκτρια του GNTM την έθεσε στην πολύ δύσκολη θέση να επιλέξει με ποιον άντρα θα επέλεγε να κάνει ερωτική παρέα.

Η Μέγκι είχε να επιλέξει ανάμεσε στους Τάσο Ευαγγέλου, Χάρη Παπαθεοχάρους και Γιώργο Εφραίμ.

Θα διάλεγε για ερωτική παρέα τον άντρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους η Μέγκι Ντρίο, αφού λάτρεψε το χαμόγελο του Γιώργου Εφραίμ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί και δείτε την αντίδραση της Αριστοτέλους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE