O Γκοντάλ ΜΠΑΙΝΕΙ, ποιος θα ΒΓΕΙ είναι το θέμα…

O Γκοντάλ ΜΠΑΙΝΕΙ, ποιος θα ΒΓΕΙ είναι το θέμα…

Δεν ανησυχούν στην ΑΕΛ για την έγκαιρη άφιξη στα γραφεία της ΚΟΠ, του διεθνούς πιστοποιητικού εγγραφής (μπλε κάρτα) του Σλοβάκου αμυντικού Μπόρις Γκοντάλ. 

Απλώς θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας, ποιος παίχτης θα διαγραφεί από το ρόστερ, για να γράψουν τον έμπειρο σέντερ μπακ. 

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο πρώην παίχτης της Σπάρτακ Τρνάβα, θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ. 

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ντόσσα Τζούνιορ, δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο ο Σλοβάνος, να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα. 

Η άλλη υποψήφια λύση, είναι αυτή του Αντρέ Τεϊσέιρα, ο οποίος στα περισσότερα φετινά παιχνίδια αγωνίστηκε ως δίδυμο με τον Λαφράνς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως αντιδρούν στα Τουρκικά δημοσιεύματα για Αγκάνοβιτς… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE