ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΧΩΡΑ στη Μελβούρνη και η Σάκκαρη!

ΠΡΟΧΩΡΑ στη Μελβούρνη και η Σάκκαρη!

Υπέροχη ημέρα ξημερώνει για το ελληνικό τένις, αφού μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν κέρδισε και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Η 23χρονη, εκμεταλλεύτηκε τη βατή της κλήρωση στον 2ο γύρο του θεσμού και επικράτησε μετά από 67 λεπτά αγώνα της Αυστραλής Άστρα Σάρμα, που προερχόταν από τα προκριματικά, με 6-1, 6-4.

Ψυχωμένη, συγκεντρωμένη και εξαιρετική στο παιχνίδι της, η Σάκκαρη έχοντας την υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες του Court 3, πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση στον 3ο γύρο του Major της Μελβούρνης, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Εκεί, θα έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού θα τεθεί αντιμέτωπη με την επίσης Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι, Νο15 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, που όντας ιδιαίτερα φορμαρισμένη είναι η μεγάλη ελπίδα του Αυστραλέζικου τένις για κάτι πολύ καλό στο τουρνουά φέτος.

Η Μπάρτι, κέρδισε και αυτή μέσα σε 67 λεπτά τον αγώνα της σήμερα για τον 2ο γύρο του θεσμού, χάνοντας όπως ακριβώς και η δική μας Μαρία, πέντε γκέιμς. Θύμα της 21χρονης, η Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ, που υπέκυψε με 6-2, 6-3.

πηγή: tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top