Περιμένουν για Γκοντάλ… – ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ τη φανελα του Αγκάνοβιτς

Περιμένουν για Γκοντάλ… – ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ τη φανελα του Αγκάνοβιτς

Στην Κύπρο βρίσκεται για λογαριασμό της ΑΕΛ ο Άνταν Αγκάνοβιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στη Λεμεσιανή ομάδα!

Ο Κροάτης ακραίος χαφ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τουρκική Αλτάι, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Θα αποκτήσει φυσικά δικαίωμα συμμετοχής, όταν έρθει η μπλε κάρτα του…

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της ΑΕΛ περιμένει ενημέρωση από την ΚΟΠ για το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Σλοβάκου στόπερ, Μπόρις Γκοντάλ.

Ζητήθηκε χθες από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας για λογαριασμό της ΑΕΛ η μπλε κάρτα του και οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στην… αναμονή.

Αν δεν έρθει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (18/01), τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο (20/01, 16:00) ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE