Toν περιμένουν να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τον Καραγιόλ…

Toν περιμένουν να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τον Καραγιόλ…

Το πήγε περίπου όπως το σχεδίασε, το χθεσινό επαναληπτικό ματς με την Ομόνοια, ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ουσιαστικά ηρέμησε όταν ο Μπρου άνοιξε το σκορ, περί τα μέσα της επανάληψης. 

Έδωσε φανέλα βασικού στον Μουσταφά Καραγιόλ ο κόουτς των κυανολεύκων. 

Όμως, ακόμα τον περιμένουν (κι αυτός, αλλά και οι οπαδοί του Απόλλωνα) να σταρτάρει. Κινήθηκε ξανά σε ρηχά νερά, από πλευράς απόδοσης.  

Επιμένουμε ότι αν δεν ήταν ψηλό το συμβόλαιο του Αφρικανού επιθετικού, η διοίκηση θα τον είχε καλέσει για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους. 

Δεν υποστηρίζουμε ότι είναι «καμένο χαρτί» ο παίχτης, αλλά το πρόβλημα είναι ότι παρά τις ευκαιρίες που του δίδει η τεχνική ηγεσία, αυτός δεν λέει να πάρει μπρος. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.