Φεύγει και αυτός από την Κύπρο – Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας

Φεύγει και αυτός από την Κύπρο – Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής φεύγει από την ομάδα της Πάφου, αφού δεν πρόσφερε ελάχιστα στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου και τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Ο λόγος για τον Ράντεκ Ντέτζμεκ, που μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι δύο στο αρχικό σχήμα, έχοντας αγωνιστει συνολικά, μόλις 140 λεπτά.

Ο Ζέλικο Κόπιτς θέλει να τον αντικαταστήσει με έναν πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE