To Δικαστήριο διέταξε το κράτος να κατεδαφίσει το Κτήμα Μακένζυ - Όλες οι λεπτομέρειες

To Δικαστήριο διέταξε το κράτος να κατεδαφίσει το Κτήμα Μακένζυ - Όλες οι λεπτομέρειες

Στον έλεγχο του Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών πέρασε από σήμερα το πρωί 17/1 το τεμάχιο που είναι κτισμένη η αίθουσα δεξιώσεων "Κτήμα Μακένζι" στη Λάρνακα.

 

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις έξι το πρωί μετέβη στο Κτήμα Μακένζι αστυνομική δύναμη και μετά από οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, εφαρμόζοντας ουσιαστικά απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας του 2016, έγινε ανάκτηση της συγκεκριμένης περιουσίας.
 
Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, απομακρύνθηκαν μέλη του προσωπικού της αίθουσας δεξιώσεων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου και πραγματοποιούσαν διάφορες εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE