Αβέρωφ Νεοφύτου: Σημαντικός ο ρόλος των προσφυγικών δήμων

Αβέρωφ Νεοφύτου: Σημαντικός ο ρόλος των προσφυγικών δήμων

Σημαντικός ο ρόλος προσφυγικών δήμων, δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ στον Δήμαρχο Λύσης.

Ο ρόλος των προσφυγικών δήμων είναι σημαντικός και υποβοηθητικός, ώστε να κρατείται πάντα άσβεστη η φλόγα της επιστροφής, δήλωσε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Καουρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, ο κ. Καουρής ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για το έργο της διετίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και τις προτεραιότητές του για τη νέα χρονιά.

Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες για τη σταθερή στήριξη του κ. Νεοφύτου και του ΔΗΣΥ στο έργο και τους στόχους του προσφυγικού δήμου, «που έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την επιστροφή σε μια ελεύθερη Λύση σε μια ελεύθερη πατρίδα».

Την Πέμπτη (17/1), ο Δήμαρχος Λύσης συναντάται με το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE