Αβέρωφ Νεοφύτου: Σημαντικός ο ρόλος των προσφυγικών δήμων

Αβέρωφ Νεοφύτου: Σημαντικός ο ρόλος των προσφυγικών δήμων

Σημαντικός ο ρόλος προσφυγικών δήμων, δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ στον Δήμαρχο Λύσης.

Ο ρόλος των προσφυγικών δήμων είναι σημαντικός και υποβοηθητικός, ώστε να κρατείται πάντα άσβεστη η φλόγα της επιστροφής, δήλωσε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Καουρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, ο κ. Καουρής ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για το έργο της διετίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και τις προτεραιότητές του για τη νέα χρονιά.

Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες για τη σταθερή στήριξη του κ. Νεοφύτου και του ΔΗΣΥ στο έργο και τους στόχους του προσφυγικού δήμου, «που έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την επιστροφή σε μια ελεύθερη Λύση σε μια ελεύθερη πατρίδα».

Την Πέμπτη (17/1), ο Δήμαρχος Λύσης συναντάται με το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE