ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ –ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύτες στην παρουσία του 28χρονου ψάχνουν για το όπλο του φόνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ –ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύτες στην παρουσία του 28χρονου ψάχνουν για το όπλο του φόνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προς πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος της περασμένης Κυριακής (13/01) οδεύει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Λίγο μετά τις 13:30 και κατόπιν της έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης των τριών υπόπτων για τον φόνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ (τρία αδέρφια 28, 19 και 16 ετών, με τους δυο πρώτους να παραδέχονται ενοχή), δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας ψάχνουν για το φονικό όπλο στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Το ThemaOnline βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο και σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες.

Στον χώρο βρίσκεται ο μεγαλύτερος εκ των τριών αδερφών, ο 28χρονος, ο οποίος έχει δείξει στα μέλη της αστυνομικής δύναμης το ακριβές σημείο όπου έριξε το όπλο. Σημειώνεται πως ο 44χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε με κίνητρο τη ληστεία.

Η θάλασσα είναι πολύ θολή και ταραγμένη κάτι που καθιστά δυσχερές το έργο των δυτών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.