ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονη πώλησε βρέφος σε ζεύγος ανδρών - Καταζητούνται οι δύο άνδρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονη πώλησε βρέφος σε ζεύγος ανδρών - Καταζητούνται οι δύο άνδρες

Αλλοδαπή γυναίκα 47 ετών φέρεται να έφερε ‘κατά παραγγελία βρέφος’ στην Κύπρο και ακολούθως το πώλησε σε ζεύγος ανδρών.  

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα REPORTER. H αλλοδαπή γυναίκα αρχικά είχε ισχυριστεί ότι το παιδί ήταν δικό της, ενώ όταν συνελήφθη από τις Αρχές παραδέχθηκε ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα.

Η Αστυνομία καταζητεί το ζεύγος ανδρών που έχουν την υιοθεσία του παιδιού και η 47χρονη θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (18/1) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσιας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE