Ζεύγος της κυπριακής showbiz περιμένει το τρίτο του παιδάκι – VIDEO

Ζεύγος της κυπριακής showbiz περιμένει το τρίτο του παιδάκι – VIDEO

«Θα σας το αποκαλύψουμε! Έρχεται και το κοριτσάκι» είπε ο Κύπριος πολιτικός μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την υπέροχή τους οικογένεια.

«Θα σας το αποκαλύψουμε! Έρχεται και το κοριτσάκι» είπε ο Κύπριος πολιτικός στη νέα εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Περί Ορέξεως».

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου βρέθηκαν  στην εκπομπή του Αντρέα Δημητρόπουλου και της Γιώτας Δαμιανού που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, 20 Ιανουαρίου,και ανάμεσα στα άλλα μίλησαν για τον ερχομό του πρώτου κοριτσιού της οικογένειάς τους.

Το λαμπερό ζεύγος έχει δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Μαρίνο. Ο βουλευτής ωστόσο έχει ακόμα έναν γιο, τον Νικόλα, από τον προηγούμενο του γάμο. 

 Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το τρέιλερ της νέας εκπομπής του ΣΙΓΜΑ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE