ΤΡΟΟΔΟΣ: Το αστείο θέαμα στις χιονισμένες βουνοκορφές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Το αστείο θέαμα στις χιονισμένες βουνοκορφές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παράδοξο μα συνάμα και αστείο το θέαμα που αντίκρισαν συμπολίτες μας στις ολόλευκες βουνοκορφές του Τροόδους.

Οι πλείστοι συμπολίτες μας, αξιοποιούν τις ελεύθερες τους μέρες για να σπεύσουν από νωρίς και να χαρούν το μαγευτικό τοπίο του χιονισμένου Τροόδους όπως και να περάσουν ευχάριστα και ανέμελα τη μέρα τους.

Κάπου μεταξύ του χιονοπόλεμου, των χιονάνθρωπων και της ζεστής σοκολάτας οι επισκέπτες του κατάλευκου Τροόδους, είδαν να ξεπροβάλει από μπροστά τους ένα παγωτατζίδικο!

Ένα διαφορετικό θέαμα μέσα στο κρύο του Τροόδους, το οποίο πολλοί έσπευσαν να δικαιολογήσουν αναφέροντας πως έτσι δεν θα έλιωναν εύκολα τα παγωτά!

Η πιο κάτω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην σελίδα «I Love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE