Δεύτερη κινητή μονάδα από την Ελληνική Τράπεζα - Ποιές περιοχές καλύπτει

Δεύτερη κινητή μονάδα από την Ελληνική Τράπεζα - Ποιές περιοχές καλύπτει

Κοντά σε ακόμα περισσότερες κοινότητες φτάνει η Ελληνική Τράπεζα με τη δεύτερη κινητή Τραπεζική Μονάδα της, η οποία βρίσκεται ήδη στους δρόμους.

 

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της πρώτης κινητής Τραπεζικής Μονάδας, η οποία από τον Νοέμβριο εξυπηρετεί 12 κοινότητες σε διάφορες επαρχίες του νησιού, μια δεύτερη κινητή Τραπεζική Μονάδα ξεκίνησε δρομολόγια, καλύπτοντας ακόμα 15 κοινότητες. 

Με τις δύο κινητές μονάδες σε λειτουργία η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της σε άτομα που διαμένουν σε 27 κοινότητες και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε τραπεζικά καταστήματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE