Μιχαλάκης, Οκκάς και Μπεν Σιμόν στον «Αρχάγγελο»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μιχαλάκης, Οκκάς και Μπεν Σιμόν στον «Αρχάγγελο»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την επίσκεψη των Μπεν Σιμόν, Μιχάλη Κωνσταντίνου και Γιάννη Οκκά στον «Αρχάγγελο», οι οποίοι παρακολούθησαν τη σημερινή (23/01) προπόνηση των «γαλαζοκιτρίνων».

Αναλυτικά:

«Στην παρουσία του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Ran Ben Shimon και των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Γιάννη Οκκά διεξήχθη η σημερινή προπόνηση. Οι φιλοξενούμενοι μας ξεναγήθηκαν και στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.