Όλα ΡΕΥΣΤΑ για τις αποχωρήσεις… ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κι ο Λαφράνς!

Όλα ΡΕΥΣΤΑ για τις αποχωρήσεις… ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κι ο Λαφράνς!

Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές του Καταλόγου Α’. Για να εγγραφούν στο δυναμικό της ομάδας ο Αγκάνοβιτς, όπως και ο κεντρικός επιθετικός που βρίσκεται προ των πυλών. 

Όπως γράψαμε το πρωί, υποψήφιος είναι ο Ντάνι Μπενίτεθ. Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για τον Ισπανό εξτρέμ, αφού περιμένουν την ενημέρωση των γιατρών, πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στην δράση. 

Είναι υποψήφιοι για αποχώρηση άλλοι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Σκοπιανός Κίρε Μαρκόσκι, τον οποίο θέλει δανεικό εδώ και πολλές μέρες η Γελκάβα Λετονίας. 

Δεν θα είναι έκπληξη, αν κληθεί για πρόωρη διακοπή συμβολαίου ο Κέβιν Λαφράνς. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά γιατί θεωρούν οι υπεύθυνοι της ομάδας ότι όλη αυτή η παραφιλολογία για το μέλλον του δεν τον αφήνει ήρεμο και απόλυτα προσηλωμένο στις υποχρεώσεις του. 

Και μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: Αν ο Λαφράνς έλεγε «ναι» στην πρόταση για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, δεν θα έφερναν τον Σλοβάκο σέντερ μπακ Μπόρις Γκοντάλ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect