ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

Εξοργισμένη μερίδα κομμωτών που διατηρούν καταστήματα στην Κύπρο μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Κομμωτών.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία μεγάλης μερίδας κομμωτών που έφτασε στα γραφεία μας, μείζων ζήτημα προκλήθηκε μετά από απόφαση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κομμωτών για αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και τις Πέμπτες.

Για το θέμα, όπως καταγγέλλουν οι κομμωτές, ενημερώθηκαν μέσω μηνύματος που έλαβαν στα κινητά τους την Παρασκευή 25.1, ενημερώνοντας τους πως, «από 1/2/2019 κομμωτήρια, κουρεία Πέμπτη και Κυριακή κλειστά».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.