ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

Εξοργισμένη μερίδα κομμωτών που διατηρούν καταστήματα στην Κύπρο μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Κομμωτών.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία μεγάλης μερίδας κομμωτών που έφτασε στα γραφεία μας, μείζων ζήτημα προκλήθηκε μετά από απόφαση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κομμωτών για αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και τις Πέμπτες.

Για το θέμα, όπως καταγγέλλουν οι κομμωτές, ενημερώθηκαν μέσω μηνύματος που έλαβαν στα κινητά τους την Παρασκευή 25.1, ενημερώνοντας τους πως, «από 1/2/2019 κομμωτήρια, κουρεία Πέμπτη και Κυριακή κλειστά».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE