Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε όσους δουλεύουν Πέμπτη -Τι απαντά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών

Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε όσους δουλεύουν Πέμπτη -Τι απαντά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών

O Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κομμωτών, Νάκης Παντελίδης, απαντά στα όσα καταγγέλλει μερίδα κομμωτών και τα οποία προέκυψαν μετά την απόφαση για αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τους τις Πέμπτες.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η ενημέρωση που έτυχαν κομμωτές για αναγκαστικό κλείσιμο των κομμωτηρίων και κουρείων τις Πέμπτες από 01.02.2019 έφερε αντιδράσεις από μερίδα επαγγελματιών, οι οποίοι καταγγέλλουν πως ουδέποτε ενημερώθηκαν για τέτοιου είδους συνάντηση και ψηφοφορία που να αφορά το θέμα, αναφέροντας παράλληλα πως κάποιοι φαίνεται να πήραν αποφάσεις ερήμην τους.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που αφήνουν σκιές σχετικά με συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση, κατηγορώντας την Ομοσπονδία πως κινείται μονόπλευρα αδιαφορώντας για την ευημερία αρκετών μελών της. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

Με αιχμηρή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο καθολικής εφαρμογής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).