Όχημα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο

Όχημα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι λόγω ανατροπής οχήματος που συνέβη γύρω στις 9.40 το πρωί σήμερα, στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, η λωρίδα επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου, είναι προσωρινά κλειστή.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE