ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην κυκλοφορία η λωρίδα - Η κατάσταση της οδηγού

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην κυκλοφορία η λωρίδα - Η κατάσταση της οδηγού

Στην κυκλοφορία δόθηκε ξανά γύρω στις 10:30 η λωρίδα στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, η λωρίδα επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου. 

Μετά από ανατροπή οχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 9:40 το πρωί του Σαββάτου (26/01),η λωρίδα είχε κλείσει προσωρινά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της τροχαίας έχουν καθαρίσει τον δρόμο και βρίσκεται ξανά στην κυκλοφορία. 

Αρμόδια πηγή αναφέρει στο ThemaOnline ότι η οδηγός του οχήματος δεν φέρει κανένα τραύμα και παρά την άρνηση της μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE