ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερεις οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο σε περίπτερο - Μπούκαραν με ρόπαλα και μαχαίρια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερεις οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο σε περίπτερο - Μπούκαραν με ρόπαλα και μαχαίρια

Τέσσερα άτομα αναζητεί η Αστυνομία σχετικά με ληστεία και πρόκληση σοβαρών ζημιών σε περίπτερο στην Βασιλείου Βουλγαροκτόνου, κάθετος της Ρηγαίνης, στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:50 το απόγευμα της Παρασκευής (25/01), τέσσερα άτομα μπούκαραν στο περίπτερο με ρόπαλα και μαχαίρια προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε γυάλινη τζαμαρία, σε γυαλί ψυγείου και σε εμπορεύματα.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον χώρο του περιπτέρου εκείνη την στιγμή βρισκόταν ο υπάλληλος, ενώ οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν χρηματικό ποσό από το ταμείο.  

Οι Αρχές συνεχίζουν τις ανακρίσεις και τις έρευνες σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Γ.Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.