ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός με γυναίκα που κρατούσε νεκρό γάτο στις Πρώτες Βοήθειες - ‘Ειναι το παιδί μου’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός με γυναίκα που κρατούσε νεκρό γάτο στις Πρώτες Βοήθειες - ‘Ειναι το παιδί μου’

Αναστάτωση προκάλεσε γυναίκα που περιφερόταν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού την Πέμπτη (24/01), κρατώντας στην αγκαλιά της νεκρό γάτο που βρισκόταν σε αποσύνθεση.  

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Πολίτης’, η γυναίκα αρχικά βρέθηκε ξαπλωμένη στον δρόμο και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.  

Η αλλοδαπή γυναίκα, η οποία πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα άρχισε να περιφέρεται στις Πρώτες Βοήθειές με τον νεκρό γάτο στην αγκαλιά της, με τους ασθενείς να τρέχουν πανικόβλητοι μην προσβληθούν από μολυσματικές ασθένειες.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολίτης που ήταν παρών στο περιστατικό ανέφερε ότι η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη και κανείς από το προσωπικό και τους αστυνομικούς δεν την πλησίασε. Ωστόσο ο γενικός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λεμεσού, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της αποσπάσουν το νεκρό ζώο με την ίδια να γίνεται επιθετική και να φωνάζει ότι είναι το παιδί της.  

Στην συνέχεια η γυναίκα εξετάσθηκε και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE