Λάζος: «Είμαστε ψηλά και θέλουμε να μείνουμε εκεί»

Λάζος: «Είμαστε ψηλά και θέλουμε να μείνουμε εκεί»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρη Λάζου μετά το ματς με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κερδίσαμε. Είμαστε στα ψηλά και εκεί θα παραμείνουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο σκοπός μας είναι να μείνουμε εκεί, η Νέα Σαλαμίνα αξίζει να είναι στα ψηλά».

Για το αν φοβήθηκαν μετά το χαμένο πέναλτι: «Δεν ήταν το χαμένο πέναλτι η μεγαλύτερη ευκαιρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς όμως τελείωσε το παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα».
 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE