«Καθάρισε» από νωρίς χωρίς να… «γκαζώσει» – ΚΕΡΒΕΡΟΣ Βάλε για μία ακόμη αγωνιστική!

«Καθάρισε» από νωρίς χωρίς να… «γκαζώσει» – ΚΕΡΒΕΡΟΣ Βάλε για μία ακόμη αγωνιστική!

Με δύο γκολ στο Α΄ ημίχρονο και χωρίς να πατήσει το πόδι στο «γκάζι», ο Απόλλωνας κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Τσίρειο με 2-0 και ανέβηκε στους 40 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ (σσ. αγωνίζεται τη Δαυτέρα απέναντι στην Αλκή) στον ένα πόντο.

Κορυφαίος της Λεμεσιανής ομάδας για ένα ακόμη παιχνίδι στη φετινή σεζόν ηταν ο… ΚΕΡΒΕΡΟΣ Μπρούνο Βάλε, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του, μη επιτρέποντας στη Δόξα να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE