«Καθάρισε» από νωρίς χωρίς να… «γκαζώσει» – ΚΕΡΒΕΡΟΣ Βάλε για μία ακόμη αγωνιστική!

«Καθάρισε» από νωρίς χωρίς να… «γκαζώσει» – ΚΕΡΒΕΡΟΣ Βάλε για μία ακόμη αγωνιστική!

Με δύο γκολ στο Α΄ ημίχρονο και χωρίς να πατήσει το πόδι στο «γκάζι», ο Απόλλωνας κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Τσίρειο με 2-0 και ανέβηκε στους 40 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ (σσ. αγωνίζεται τη Δαυτέρα απέναντι στην Αλκή) στον ένα πόντο.

Κορυφαίος της Λεμεσιανής ομάδας για ένα ακόμη παιχνίδι στη φετινή σεζόν ηταν ο… ΚΕΡΒΕΡΟΣ Μπρούνο Βάλε, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του, μη επιτρέποντας στη Δόξα να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE