ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπροστά με Νέμετς και η ΚΙΝΗΣΗ Αναστασίου που δεν έπιασε τόπο!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπροστά με Νέμετς και η ΚΙΝΗΣΗ Αναστασίου που δεν έπιασε τόπο!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια (26/1) τελείωσε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0. Το γκολ ο Νέμετς στο 4ο λεπτό με πέναλτι.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια μιας και η Πάφος μπήκε δυνατά, στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε παράβαση που έκανε ο Βύντρα πάνω στον Ράσιτς και ο Νέμετς εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Αυτό έδωσε επιπλέον δυναμική στο συγκρότημα του Κόπιτς που μέχρι το 15′ έλεγχε το παιχνίδι και κρατούσε την μπάλα.

Από το τέταρτο και μετά οι πράσινοι ισορρόπησαν και είχαν την κατοχή, η οποία όμως αποδείχθηκε ανούσια. Με κινητήριο μοχλό τον Κολοβό η ομάδα του Αναστασίου θέλησε να βρει απάντηση όμως όλα τα σουτ που επιχείρησαν δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Πότε ο Μολ και πότε η αστοχία τους, δεν έφερνε την ισοφάριση.

Με αυτά και με αυτά, ο Αναστασίου μετά και την κίτρινη που αντίκρισε ο Κατελάρης τον απέσυρε και στο 28′ έδωσε την θέση του στον Λοέ. Αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, η Πάφος θέλησε στις αντεπιθέσεις να καταστεί επικίνδυνη και σε μια – δύο περιπτώσεις τα κατάφερε, χωρίς ωστόσο αντίκρισμα.

Δείτε αυτό: Η αιτία της αλλαγής Κατελάρη στο 28′ και το ΣΚΗΝΙΚΟ με Αναστασίου στη συνέχεια!

Με το σφύριγμα για το τέλος των πρώτων 45′ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Πάφο να κερδίζει με 1-0 μετά και το γκολ του Νέμετς στο 4ο λεπτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE