ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε δύο ένοπλες επιθέσεις- Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε δύο ένοπλες επιθέσεις-  Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε ένοπλες επιθέσεις σε δύο ενορίες στην Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Κύριος ύποπτος είναι ο 21χρονος Ντακότα Θέριοτ, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δύο επιθέσεις συνδέονται. Δύο από τους δολοφονηθέντες είναι οι γονείς του Θέριοτ, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο λυόμενο σπίτι τους.

Ένα από τα υπόλοιπα τρία θύματα ενδέχεται να ήταν η κοπέλα του υπόπτου, όπως προκύπτει από δηλώσεις συγγενή στο Associated Press.

Τα κίνητρά του δράστη δεν είναι γνωστά. Ο λογαριασμός Facebook του υπόπτου περιέχει αρκετές αναρτήσεις που καταδεικνύουν οργή.

Ο 21χρονος πιστεύεται ότι οδηγεί ένα κλεμμένο φορτηγάκι χρώματος ασημί. Δεν αποκλείεται να κινείται προς την γειτονική πολιτεία του Μισισίπι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top