ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε δύο ένοπλες επιθέσεις- Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε δύο ένοπλες επιθέσεις-  Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε ένοπλες επιθέσεις σε δύο ενορίες στην Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Κύριος ύποπτος είναι ο 21χρονος Ντακότα Θέριοτ, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δύο επιθέσεις συνδέονται. Δύο από τους δολοφονηθέντες είναι οι γονείς του Θέριοτ, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο λυόμενο σπίτι τους.

Ένα από τα υπόλοιπα τρία θύματα ενδέχεται να ήταν η κοπέλα του υπόπτου, όπως προκύπτει από δηλώσεις συγγενή στο Associated Press.

Τα κίνητρά του δράστη δεν είναι γνωστά. Ο λογαριασμός Facebook του υπόπτου περιέχει αρκετές αναρτήσεις που καταδεικνύουν οργή.

Ο 21χρονος πιστεύεται ότι οδηγεί ένα κλεμμένο φορτηγάκι χρώματος ασημί. Δεν αποκλείεται να κινείται προς την γειτονική πολιτεία του Μισισίπι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE