Όλο και πιο βαρύς ο απολογισμός από την έκρηξη στο Μεξικό

Όλο και πιο βαρύς ο απολογισμός από την έκρηξη στο Μεξικό

Ακόμα βαρύτερος έγινε ο απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε αγωγό καυσίμων στο κεντρικό Μεξικό.Οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 114, επτά περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη καταμέτρηση.Τριάντατρεις άνθρωποι παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας κινδυνεύουν από λοιμώξεις στα νεφρά, στο καρδιοαγγειακό και στο αναπνευστικό τους σύστημα διότι ανέπνευσαν καυτό αέρα με συνέπεια να καταστραφούν οι τραχείες τους και μέρος του βρογχικού δέντρου.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στις 18 Ιανουαρίου, όταν εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να μαζέψουν βενζίνη που ανάβλυζε από διαρροή στον αγωγό κοντά στην κωμόπολη Τλαουελίλπαν, όταν έκρηξη προκάλεσε μία μεγάλη μπάλα φωτιάς.

Η διαρροή προκλήθηκε από κακοποιούς που κλέβουν καύσιμα και στην συνέχεια τα πωλούν στην μαύρη αγορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.