Σε «άλλο γήπεδο» ο Λαφράνς, τον έκανε αλλαγή ο Κέρκεζ που έκανε… κίνηση-ματ!

Σε «άλλο γήπεδο» ο Λαφράνς, τον έκανε αλλαγή ο Κέρκεζ που έκανε… κίνηση-ματ!

Πέραν του Πρόσεκ, κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΛ δεν διασώθηκε από το… «ναυάγιο» του πρώτου ημιχρόνου στο «Τάσος Μάρκου», με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει μία αλλαγή στην ανάπαυλα, βγάζοντας εκτός αγώνα τον Λαφράνς που ήταν σε… «αλλο γήπεδο» και έβαλε στη θέση του τον Γουίλερ.

Με αυτή την κίνηση, ο Βόσνιος τεχνικός μετέτρεψε το 3-5-2 σε 4-4-2 και τα πάντα άλλαξαν, με αποτέλεσμα η Λεμεσιανή ομάδα να μπει… φουριόζα στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό να κάνει την ολική ανατροπή σε ένα δίλεπτο με τα γκολ των Αντάμοβιτς (58΄) και Τζούνιορ (60΄)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE