Προβάδισμα για την ΕΝΠ με Φυτανίδη απέναντι σε μία… αποκαρδιωτική ΑΕΛ

Προβάδισμα για την ΕΝΠ με Φυτανίδη απέναντι σε μία… αποκαρδιωτική ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου» στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και την ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με την ομάδα του Παραλιμνίου να προηγείται στο σκορ με 1-0.

Οι «βυσσινί» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως μετά το γκολ του Φυτανίδη στο 20΄, απέναντι σε μία νωθρή και… ανύπαρκτη επιθετικά ΑΕΛ, που «εγκλωβίστηκε» στο 3-5-2 που επέλεξε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κέρκεζ.

Το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με αργό ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και αρκετά λάθη εκατέρωθεν.

Στο 19ο λεπτό όμως, ο Ουντόζι εκτέλεσε φάουλ, ο Πρόσεκ έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Ριέρα και ο Φυτανίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Από εκείνο το σημείο και μετά, η ΕΝΠ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και «πατούσε» πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας κατά διαστήματα, ψάχνοντας με αξιώσεις ακόμη ένα γκολ απέναντι σε μία ΑΕΛ που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι (αργή ανάπτυξη, προβλέψιμο παιχνίδι με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις), αλλά και ανασταλτικά.

Οι «βυσσινί» είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για το 2-0 με τα σουτ των Ουντόνι στο 32΄ και Ζάρατε στο 34΄, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» απείλησαν ΜΟΝΟ στη φάση του 43ου λεπτού, όταν το σουτ του Αντάμοβιτς κατέληξε λίγο άουτ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE