ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαδικασία «θρίλερ» για τα 10 κιλά σε πακέτο- Επικαλείται λάθος χειρισμό από την Αστυνομία ο δικηγόρος του 39χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαδικασία «θρίλερ» για τα 10 κιλά σε πακέτο- Επικαλείται λάθος χειρισμό από την Αστυνομία ο δικηγόρος του 39χρονου

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού παρουσιάστηκε την Τετάρτη (31/1) ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη (22/1) μετά τον εντοπισμό δέκα κιλών κάνναβης, στα γραφεία της εταιρείας του στη Λεμεσό.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Στη διαδικασία "θρίλερ" που βρίσκεται σε εξέλιξη ο συνήγορος υπεράσπισης του υπόπτου έφερε ένσταση στην ανανέωση της κράτησης του πελάτη του καθώς θεωρεί πως η Αστυνομία δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση, καταλογίζοντας της "γκάφα".

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο 39χρονος συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή με τις Αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία, την ώρα που περίμεναν τον άνθρωπο για τον οποίο είχε σταλεί το πακέτο, η Αστυνομία αναφέρθηκε επισήμως σε εντοπισμό της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών σε γραφείο εταιρίας στη Λεμεσό, ισχυριζόμενος πως η «ελεγχόμενη παράδοση» απέτυχε γι΄ αυτό τον λόγο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα φέρεται να καταζητείται συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν εμφανίστηκε για να παραλάβει το πακέτο.

Όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία από την πλευρά της θεωρεί ότι οι οποιεσδήποτε δηλώσεις έγιναν μετά το πέρας της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.