ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στην ανακοίνωση σημειώνουν ότι η πεζοδρόμηση θα συμβάλει σημαντικά στην αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας.
Το ΕΒΕ Λευκωσίας θεωρεί ότι πάνω από την Πλατεία Ελευθερία έργο σημαντικής αρχιτεκτονικής αξίας, δεν ενδείκνυται η διέλευση αυτοκινήτων.
Είναι και γι’ αυτό τον λόγο, προστίθεται, που η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας χορήγησε το ποσό των €50.000 για ανάπλαση των προσόψεων των κτιρίων κυρίως των διατηρητέων, και την αλλαγή των πινακίδων και τεντών ώστε να γίνουν ομοιόμορφες, επί της Κωστάκη Παντελίδη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




