ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Τοποθέτηση από τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας –«Δεν την εργοδοτούσα, της νοίκιαζα…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Τοποθέτηση από τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας –«Δεν την εργοδοτούσα, της νοίκιαζα…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τοποθέτηση στο ThemaOnline για την πρωτοφανή υπόθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/01) στην Παλιά Λευκωσία, έκανε ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας Gosha.

Του Φάνη Μακρίδη

Ως γνωστόν λίγο μετά από πυρκαγιά και έκρηξη στο μαγαζί του στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (02:49, 30/01), εντοπίστηκε νεκρή 42χρονη από την Ουκρανία σε δωμάτιο διαμερίσματος πάνω από το υποστατικό. Για την υπόθεση καταζητείται 32χρονος Σύρος που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Ο Ηράκλης Ηρακλέους σχολίασε την πληροφορία που μεταδόθηκε και τον θέλει να είχε επαγγελματική σχέση με την θανούσα. «Σας πληροφορώ ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στην επιχείρησή μου» μας ανέφερε ο κ. Ηρακλής, ο οποίος απαντώντας σε ερώτησή μας διευκρίνισε ότι «εγώ της υπενοικίαζα το δωμάτιο πάνω από το μαγαζί μου».

Επίσης, διευκρίνησε ότι η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Κύπρο στις 8 Ιανουαρίου και πως είχε ξαναδουλέψει στο νησί μας κατά το παρελθόν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE