ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

Ολοκληρώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (31/1) η νεκροτομή επί της σορού της 42χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από έκρηξη και πυρκαγιά σε υποστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους εντόπισε κάποια ευρήματα τα οποία αναμένει να επιβεβαιωθούν από τις εξειδικευμένες ιστοπαθολογικές εξετάσεις, λαμβάνοντας σχετικό δείγμα, το οποίο θα σταλεί για την επιστημονική επεξεργασία.

Ως γνωστόν λίγο μετά από πυρκαγιά και έκρηξη στο μαγαζί του στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (02:49, 31/01), εντοπίστηκε νεκρή 42χρονη από την Ουκρανία σε δωμάτιο διαμερίσματος πάνω από το υποστατικό.

Για την υπόθεση καταζητείται 32χρονος Σύρος που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σ.Σ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE