Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος 5 γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος 5 γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Δημοσίευμα θέλει τον εκπρόσωπο στο Ηνωμένο Βασίλειο κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων να έχει παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τη «travelweekly», o Διευθυντής Πωλήσεων των Kanika Hotels and Resorts, Darren Eade, αφήνει τη θέση του και αποχωρεί από την εταιρεία.

Ο Eade, ήταν μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος για τέσσερα χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο του ομώνυμου κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων, ο οποίος περιλαμβάνει τα: Alexander The Great Beach Hotel και Olympic Lagoon Resort που βρίσκονται στην Πάφο, Elias Beach Hotel στη Λεμεσό και Οlympic Lagoon Resort και Olympic Bay στην Αγία Νάπα. Μάλιστα, προηγουμένως εργαζόταν στο Aphrodite Hills.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE