ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο καταζητούμενο για φόνο εκ προ μελέτης- Σχετίζεται με το θάνατο 42χρονης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο καταζητούμενο για φόνο εκ προ μελέτης- Σχετίζεται με το θάνατο 42χρονης

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του IMPRACHIM CHALIL, 32 χρόνων από τη Συρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού κτιρίου, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα 30 Ιανουαρίου, 2019.

Μαρτυρίες καθώς και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σχετίζουν τον 32χρονο Σύρο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, με την υπόθεση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος πρωσοποκράτησής του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE