ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣ: 5χρονο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο με εκτεταμένη πνευμονία

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣ: 5χρονο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο με εκτεταμένη πνευμονία

Πεντάχρονο παιδί έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα το Μακαρείου Νοσοκομείου με εκτεταμένη πνευμονία.

Όπως διευκρίνισε στο ΚΥΠΕ, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής το Μακαρείου, Αβραάμ Ηλία δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το παιδί προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Α΄, ωστόσο λόγω εκτεταμένης νοσηλείας το παιδί υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Πρόσθεσε πως γίνονται όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι και χορηγείται η ενδεικνυόμενη φαρμακευτική αγωγή, προληπτικά και για γρίπη Α’.

Θυμίζουμε επίσης ότι την Παρασκευή (1/2) έγινε γνωστό ότι 2,5 ετών κοριτσάκι, νοσηλεύεται κρίσιμα επίσης στο Μακάρειο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE