ΛΑΡΝΑΚΑ - Α/ΔΡΟΜΟΣ:«Πετούσε» με 219 χιλιόμετρα ο 55χρονος – Προσγειώνεται στο δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ - Α/ΔΡΟΜΟΣ:«Πετούσε» με 219 χιλιόμετρα ο 55χρονος – Προσγειώνεται στο δικαστήριο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν γύρω στις 7.15 το απόγευμα της Κυριακής (3/2) στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Καλό Χωριό Λάρνακας.

Ο 55χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 219 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ δεν έφερε μπροστινές πινακίδες εγγραφής.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ υπέγραψε εγγύηση ύψους €500 για να παρουσιαστεί την Τρίτη 5/2/2019 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.