Βρέθηκαν συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου - Θεωρούνται νεκροί ο Σάλα και ο πιλότος

Βρέθηκαν συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου - Θεωρούνται νεκροί ο Σάλα και ο πιλότος

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ιμποτσον.

Δυστυχώς, οι δυο άνδρες θεωρούνται νεκροί, όπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns.

Το Sky News είχε μεταδώσει την θλιβερή είδηση, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και από τους υπεύθυνους της έρευνας του μοιραίου «Piper Malibu».

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα νησιά της Μάγχης στις 22 Ιανουαρίου και η ειδική ομάδα με δυο σκάφη είχε μειώσει την περιοχή αναζήτησης σε μόλις τέσσερα τετραγωνικά μίλια.

Το πρωί της Δευτέρας (4/2) θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ενώ έπειτα θα αρχίσουν και οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE