ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε 38χρονος που καταζητείτο - Μαζί με άλλους τέσσερις τα «έσπασαν» σε περίπτερο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε 38χρονος που καταζητείτο - Μαζί με άλλους τέσσερις τα «έσπασαν»  σε περίπτερο

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε την Δευτέρα (4/2) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, μεταφοράς και χρήσης επιθετικού οργάνου και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας.

Εναντίον του 38χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.50μ.μ. της 25ης Ιανουαρίου, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λευκωσία και αφού προκάλεσαν ζημιές στις βιτρίνες και τα ψυγεία, φέρονται να έκλεψαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό ύψους €300 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top