Ζήτησε ΤΡΕΙΣ παίκτες από τη ΡΕΑΛ ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τι θα πράξει η Γιουβέντους…

Ζήτησε ΤΡΕΙΣ παίκτες από τη ΡΕΑΛ ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Τι θα πράξει η Γιουβέντους…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σήμερα γενέθλια και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να του κάνει τριπλό δώρο έστω και… ετεροχρονισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», η διοίκηση των «μπιανκονέρι» αναμένεται να κάνει, το προσεχές καλοκαίρι, κίνηση για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, τους οποίους φέρεται να έχει ζητήσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της ομάδας.

Ποιοι είναι αυτοί; Μαρσέλο, Ίσκο και Χάμες Ροδρίγκες. Δηλαδή, τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Βραζιλιάνος και ο Ισπανός δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους στη «βασίλισσα» και τα σενάρια για αποχώρησή τους στο τέλος της φετινής σεζόν έχουν αρχίσει εδώ και καιρό.

Από την άλλη, ο Κολομβιανός αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπάγερν, αλλά οι Βαυαροί δεν έχουν πρόθεση να τον αγοράσουν, ενώ οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν δείχνουν διάθεση να τον κρατήσουν.

Έτσι, η Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για τους τρεις ώστε και να ενισχυθεί ουσιαστικά, αλλά και να χάνει το… χατίρι του Ρονάλντο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE