Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σαββατοκύριακο 09-10/02 (PIC)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ομόνοιας για το Σαββατοκύριακο 09-10/02 (PIC)

Ενημέρωση από την επίσημη Ομόνοια για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας:

«Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε παιχνίδια, τέσσερα εκ των οποίων θα διεξαχθούν το Σάββατο και το ένα την Κυριακή.

Η ομάδα U17 θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Υποδέχεται την Πάφος FC στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Η ομάδα U16 υποδέχεται την Πάφος FC και ψάχνει τη δεύτερη επιτυχία της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για να συνεχίσει τη βαθμολογική της άνοδο.

Η ομάδα U15 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC και στοχεύει στην τρίτη επιτυχία της.

Η ομάδα U14 έχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και στοχεύει στο «τρίποντο» στο εκτός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Πάφος FC.

Η ομάδα U13 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος με το εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στον ΑΣΙΛ.

Αναλυτικά:

U17:ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ FC, 09/02 12:00 | Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠAΦΟΣFC, 09/02 10:00 | Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα

U15:ΠΑΦΟΣ FC – OMONOIA, 09/02 12:00 | Βοηθητικά Γήπεδα Πάφος FC

U14:ΠΑΦΟΣ FC – OMONOIA, 09/02 10:00 | Βοηθητικά Γήπεδα Πάφος FC

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΣΙΛ, 10/02 10:00 | Γήπεδο ΑΣΠΙΣ Γερίου»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Στη μεγάλη μεταρρύθμιση που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στην εκστρατεία της Κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντου στην Κύπρο, καθώς και στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στη σημερινή του εναρκτήρια τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE