ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαιροβγάλτης γείτονας έστειλε στο Νοσοκομείο 72χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαιροβγάλτης γείτονας έστειλε στο Νοσοκομείο 72χρονο

Στη σύλληψη 47χρονου Ελληνοκύπριου, προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα, την Τρίτη (5/2), μετά από επίθεση με μαχαίρι κατά 72χρονου γείτονα του.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι γύρω στις 17:30 της Τρίτης (5/2), Ελληνοκύπριος 47 ετών, πήγε στο σπίτι του γείτονα του 72 ετών στην τουριστική Πύλα και του επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντας του θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον δεξιό θώρακα.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αργότερα πήρε εξιτήριο, ενώ ο 47χρονος φερόμενος δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης,

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE